Me olemme Töpöhäntä Design

Töpöhännän verkkokauppa syntyi meidän yhteisestä ideasta ja innostuksesta eläimiin.
Jokainen koiran- ja kissanomistaja rakastaa omaa perheenjäsentään, eläimet tuottavat paljon iloa monille ihmisille erilaisissa elämäntilanteissa.

Tutustu meihin!

Johanna ja Tedi

Johanna on Töpöhännän graafinen suunnittelija, joka vastaa grafiikoista ja Töpö Design -mallistoista. Johannan sydämessä on Tedi, joka on jo siirtynyt koirien taivaaseen. Tedi oli suloinen Cavalier King´s Charlesin spanieli, joka jätti Johannan sydämeen ikuisen jäljen.

Herra Kisu ja Hertta

Töpöhännän henkilökuntaan kuuluu myös Herra Kisu, sekä hänen lakeijansa Hertta-koira. Erottamaton parivaljakko asustaa Maaritin perheessä. Kisu ja Hertta harrastavat yhdessä mökkeilyä ja purjehdusta.

Lue Herra Kisun tarina

Maarit ja Hertta

Maarit on Töpöhännän verkkokauppias ja mukana kaikessa, mutta erityisesti markkinoinnissa. Hertta on silkkiterrieri, joka on toisinaan mukana toimistolla, mutta pääosin etätöissä. Hertta on napakka pippurinen pakkaus, niin kuin terrierin pitää ollakin.

Sari ja Roope

Sari vastaa Töpöhännän taloudesta ja siitä että kaikki hoituu ajallaan. Kiinanharjakoira Roope työskentelee ahkerasti, sillä se on päivittäin toimistolla hoitamassa omaa hommaansa. Roope on iloinen, huoleton veikko, kaikkien kaveri.

Mira ja Marketta

Mira on Töpöhännän sisällöntuottaja ja mukana kaikissa some-sisällöissä ja verkkokaupan ylläpidossa. Mira tykkää erityisesti kissoista, mutta toimistokoira Roope on valloittanut Miran sydämen. Tällä hetkellä Miralla ei ole omaa lemmikkiä, siksi kainalossa on helppohoitoinen pehmokoira Marketta.